Categorieën
over ons

foto als decoratie

U kunt uiteraard onze foto’s gewoon bekijken, maar als u dat wilt kunt u ze ook bestellen als decoratie voor huis en tuin.

Bijvoorbeeld als tuinposter, foto op canvas, plexiglas, hout, aluminium, muismat, koffiemok, X-pozer en andere artikelen. We werken er op het moment ook aan om onze foto’s als fotobehang te kunnen aanbieden.

Dit loopt via de links naar ons fotografen account bij Oypo waar wij de foto’s hebben staan. Oypo is onderdeel van Fujicolor Nederland.

Veilig bestelproces

Het is een hele zorg om uw gegevens veilig af te schermen en het betalingsverkeer veilig te laten verlopen. De bescherming van uw gegevens vinden wij het allerbelangrijkst en daarom besteden wij dit dan ook graag uit aan Oypo. Wij werken al jaren samen met Oypo voor de orderafhandeling en verzending van de producten. Oypo is een bedrijf dat door fotografen is ontwikkeld voor fotografen. Zij handelen voor ons de bestellingen en betalingen af. Dat geeft u en ons zekerheid. Zo kunt u via gewoon via de gebruikelijke methodes als Ideal, creditcard, Paypal en achteraf betalen. En wij hoeven geen dure abonnementen met internetkassa’s af te sluiten.

Daarnaast is vanaf mei 2018 de AVG wetgeving van toepassing en daarom willen wij uitsluitend de foto’s publiceren en/of verkopen bij een bedrijf dat hiertoe is toegerust en ingericht.

We hebben onze verkoopaccount bij Oypo geïntegreerd in onze website, zodat u de pagina’s op onze site via link naar de foto categorie kunt bekijken. In het geval dat wij van of voor u een reportage hebben gemaakt, is deze uiteraard beveiligd met wachtwoord en alleen voor u toegankelijk en voor degenen met wie u dit deelt. Wel makkelijk voor de familie, die dan zelf kan bestellen.

Producten

In de link hieronder ziet u op de website van Oypo welke producten wij via hen kunnen aanbieden.

https://www.oypo.nl/nl/fotograaf/fotos-verkopen/fotoproducten

 • foto vergrotingen
 • foto posters
 • foto op canvas
 • foto op plexiglas
 • foto op forex (kunststof)
 • foto op alumunium
 • foto op hout
 • foto op tuinposter / zeildoek
 • foto afdrukken (bij reportages)
 • foto combivellen (bij reportages)
 • foto kadoartikelen zoals muismat, mok, schort, puzzel, kussensloop e.d.
 • hier komen binnenkort nog artikelen bij zoals; fotobehang en banners

Categorieën
over ons

Wie zijn we?

Sonja

Ik wil me altijd graag verdiepen in het geestelijke welzijn van de mens. Wat niet altijd met woorden gezegd kan worden, kan vaak wel met fotografie.

De lach van onze kleinkinderen, het geluk van een net getrouwd stel, lieve mensen in blijde verwachting; zij hebben een uitstraling die ik wil vastleggen.

Verder vind ik het heerlijk om in het bos te fotograferen, omdat een bos diezelfde uitstraling kan veroorzaken, maar dat is een filosofische gedachte van mij.

Andre

Ik hou van lezen en schrijven, van natuur en van fotograferen. Met fotograferen ben ik al heel lang bezig. Ik kreeg van mijn vader al een cameraatje toen ik een jaar of 10 was. Toen is de passie en toewijding voor fotografie begonnen. Dit is uitgegroeid tot een zeer uitgebreide hobby. Ik fotografeer nog steeds met veel plezier en kan daar veel van mezelf in kwijt. Ik kan er ook m’n rust in vinden. Naast het maken van foto’s vind ik ook het bewerken ervan erg leuk. Dat geeft me veel voldoening.

Ik vind het fijn om mensen blij te kunnen maken met een mooie foto als herinnering aan een bijzonder moment of persoon.

Daarnaast ben ik graag in de natuur, daar kom ik tot rust. Ik heb ook al jaren op mijn hart de foto’s die we hiervan maken in categorieën in te delen, gebaseerd op de zeven dagen van Gods schepping. Om zo de Heer hier de eer van te geven, en Hem te bedanken voor het moois wat Hij heeft gemaakt.