Foto producten

U kunt onze foto’s bekijken, maar als u dit wilt ook kopen als decoratie voor huis of tuin. Bijvoorbeeld als fotobehang, tuinposter, foto op canvas doek, plexiglas, foto op hout, aluminium, X-pozer en andere fotoproducten.

Dat kan via de links naar ons fotografen-account bij Oypo (FujiColor Nederland) waar wij onze foto’s hebben staan. Het is een hele zorg om uw gegevens veilig af te schermen en het betalingsverkeer veilig te laten verlopen. De bescherming van uw gegevens vinden wij het allerbelangrijkst.

Daarom werken wij al jaren samen met Oypo voor de orderafhandeling en verzending van onze producten. Oypo  is  een bedrijf dat door fotografen is ontwikkeld tot een professionele verkoopsite voor fotografen. Zij handelen voor ons de betalingen af. Zodoende kunt u de voor u vertrouwde manier veilig betalen via de gebruikelijke methodes zoals; ideal, creditcard, paypal, achteraf betalen. Uw bestelling zal door hen met zorg worden afgehandeld.

Daarnaast is vanaf mei 2018 de nieuwe AVG wet van toepassing en daarom willen wij uitsluitend de foto’s publiceren en/of verkopen bij een bedrijf die is toegerust en ingericht om uw persoonlijke gegevens op een veilig en betrouwbare manier te verwerken.