Reportages

Zoekt u een fotograaf? Welkom op onze site. Wij van Fair-Foto geloven in mooie foto’s voor een faire prijs.

Wat kost dan reportage? We hebben onze prijzen eenvoudig gehouden. Maakt niet uit wat voor reportage. Voor het maken van de reportage zelf, betaalt u een vast bedrag van 100 euro per uur. Wij gaan de foto’s vervolgens bewerken (dat zit bij de prijs in) en plaatsen deze op een persoonlijke klantpagina, beveiligd met wachtwoord. Via deze link kunt u bij onze partner Oypo, uw foto’s bestellen. Ook op canvas, hout, alumium, zeildoek, kunststof, plexiglas, x-pozer, pasfotosets en andere materialen. En dat voor schappelijke prijzen, foto’s al vanaf 85 eurocent. U betaalt dus alleen voor de foto’s die u wilt, en op welk materiaal u wilt. Deze link kunt u eenvoudig doorsturen naar uw familie en vrienden, zodat zij zelf foto’s kunnen uitzoeken en bestellen.

Oypo is een verkoopdienst en fotovaklab van Fuji Nederland en doet voor ons de afhandeling en betaling van de orders. U kunt bij hen op de gebruikelijke manieren betalen. En voor ons is het belangrijk dat wij geen zorgen om hebben om betalingsverkeer en dat dit veilig gebeurt. Dat scheelt ons werk, en de kosten van dure contracten met online internetkassa’s. Bijkomend voordeel is dat zij voor ons de klantenservice verzorgen.

U betaalt dus eenmalig de afgesproken kosten voor de reportage en verder voor de afdrukken van uw keuze tegen een schappelijk bedrag. Die prijsstelling is voor ons het makkelijkst en voor u het voordeligst. Het maakt niet uw waarvan de reportage is; trouwerij, portret, huisdier, verzameling. De afstand is geen probleem. Alleen in zeer grote afstand zullen we een bijdrage in de kilometervergoeding vragen.

Wij willen u privacy zo goed mogelijk beschermen. We plaatsen daarom geen foto van uw op onze website. Behalve wanneer het met u toestemming is. Ze staan alleen op de beveiligde link, en die is alleen te zien door diegenen, met wie u de link deelt.