Uw foto

Bent u door ons gefotografeerd? Dan plaatsen wij uw foto op een beveiligde klantpagina waarop u op uw gemak de foto’s kunt bekijken en nabestellen. Die pagina is beveiligd met een inlogcode en wachtwoord, zodat de foto’s alleen voor uzelf zichtbaar zijn en uiteraard voor degene die u inlogcode en wachtwoord geeft.

Ook zij moeten dan inloggen met het wachtwoord. Daarna kunnen ze een account aanmaken en zo kan iedereen via hun eigen account foto’s van de trouwerij of andere reportage bestellen.

Dit gebeurt via een veilige betaalomgeving bij onze afdrukcentrale Oypo. Daarmee hebben wij de zekerheid dat uw foto’s online veilig zijn, de orderverwerking en betaling soepel en veilig verloopt, en we u een hoge kwaliteit kunnen bieden.