Categorieën
over ons

Wie zijn we?

Sonja

Ik wil me altijd graag verdiepen in het geestelijke welzijn van de mens. Wat niet altijd met woorden gezegd kan worden, kan vaak wel met fotografie.

De lach van onze kleinkinderen, het geluk van een net getrouwd stel, lieve mensen in blijde verwachting; zij hebben een uitstraling die ik wil vastleggen.

Verder vind ik het heerlijk om in het bos te fotograferen, omdat een bos diezelfde uitstraling kan veroorzaken, maar dat is een filosofische gedachte van mij.

Andre

Ik hou van lezen en schrijven, van natuur en van fotograferen. Met fotograferen ben ik al heel lang bezig. Ik kreeg van mijn vader al een cameraatje toen ik een jaar of 10 was. Toen is de passie en toewijding voor fotografie begonnen. Dit is uitgegroeid tot een zeer uitgebreide hobby. Ik fotografeer nog steeds met veel plezier en kan daar veel van mezelf in kwijt. Ik kan er ook m’n rust in vinden. Naast het maken van foto’s vind ik ook het bewerken ervan erg leuk. Dat geeft me veel voldoening.

Ik vind het fijn om mensen blij te kunnen maken met een mooie foto als herinnering aan een bijzonder moment of persoon.

Daarnaast ben ik graag in de natuur, daar kom ik tot rust. Ik heb ook al jaren op mijn hart de foto’s die we hiervan maken in categorieën in te delen, gebaseerd op de zeven dagen van Gods schepping. Om zo de Heer hier de eer van te geven, en Hem te bedanken voor het moois wat Hij heeft gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *